Nawigacja: Forum / Tylko GieKSa / Śląski klasyk

Śląski klasyk

67 komentarzy [Ostatni wpis]

portret użytkownika TORCIDAGorniK
User offline. Ostatnio aktywny 29 tygodni 4 dni temu. Offline
Wpisów: 1

siemka chlopaki bilety na mecz GieKSy z Górnikiem to beda juz 2 tyg. przed meczem?

GieKSiarz__1964 (niezweryfikowany)

jeszcze nie wiadomo. Pewnie będzie tak jak na mecz z Pogonią, KSG dostanie pulę biletów, więc zapytaj na forum KSG.

pozdro!

User offline. Ostatnio aktywny 12 godzin 2 min. temu. Offline
Wpisów: 178

pierwszy mecz już gramy z górnikiem, na dzień dobry derby, pozdro GieKSiarze, pozdro kibice górnika

Użytkownik jest online Online
Wpisów: 243

Troche szkoda że w niedziele bo nie da rady pózniej zrobic fiesty i opic zwyciestwo GieKSy - w co wierze .

portret użytkownika luis88
User offline. Ostatnio aktywny 15 tygodni 2 dni temu. Offline
Wpisów: 7

No właśnie szkoda że w niedziele :/ trzeba wolne na poniedziałek kombinować :) pozdro GieKSiarze

User offline. Ostatnio aktywny 25 tygodni 2 dni temu. Offline

Mam prośbe jak moge zamówić bilety na mecz jak jestem z siemianowic ???

kibic górnika (niezweryfikowany)

Blaszok

kibic górnika (niezweryfikowany)

MAM TAKIE PYTANIE SA JESZCZE BILETY NA Blaszok ?? I JAK KUPIE BILET W SKLEPIKI GórnikA BEDE MOGL PRZEJDZ Z NIM NA Blaszok ?

POZDRO ;]

portret użytkownika Basstian
User offline. Ostatnio aktywny 13 tygodni 2 dni temu. Offline
Wpisów: 28

Sprzedaż biletów wstrzymana.Niestety.

Torcida (niezweryfikowany)

Kurde już nie ma biletów z Górnika więc ja spróbuję pójść na GieKSy sektor ;p jak będą bilety;p
GieKSa&Górnik

Użytkownik jest online Online
Wpisów: 243

Osobiscie mam karnet wiec mógłbym powiedziec że mi to śwista ale szczerze powiem od pewnego czasu nie podoba mi sie stwarzanie problemów z biletami robia sie coraz wieksze cyrki z nabyciem coraz czesciej zgłaszaja mi ten problem kumple którzy jezdza sporadycznie na mecze a o takich kibiców sporadycznych też trza dbac by ich nie zniechecac trudnosciami róznymi smiesznymi by ich nie zrazac -samymi fanatykami to frekwencje bedziemy mieli co najwyżej srednia w całym sezonie

Maaas (niezweryfikowany)

czy z biletami GieKSy można wejść na sektory gości ?

mario1991 (niezweryfikowany)

jak mam bilet na sektor górnika moge podjechać autem pod stadion GieKSy? dziekowa KSG & GKS

portret użytkownika tolka1964
User offline. Ostatnio aktywny 24 tygodnie 6 dni temu. Offline

tolka1964
sa jeszcze bilety na blaszok na GiKSe??

portret użytkownika wojtek15
User offline. Ostatnio aktywny 1 dzień 20 godzin temu. Offline
Wpisów: 351

Własnie, są jeszcze na blaszok? Wczoraj z gazety "sport" dowiedziałem, się , że zostało zaledwie 100?
Myślałem nawet, że jeszcze sprzedasz jest nie prowadzona...

User offline. Ostatnio aktywny 4 tygodnie 1 dzień temu. Offline
Wpisów: 249

Siema GieKSiarze,dzis odbyl sie kolejny sparing z Polkowcami i co? Zas poracha 1:3 to kolejny mecz z rzedu w ktorym tracimy po 3 bramki.Przed nami derby,a tu wciaz efaktow zgrania brak....

żabolka (niezweryfikowany)

nie ma już biletów dla Górnika.
gdzie mogę nabyć bilet na sektor GieKSy, czy jeszcze są i w jakiej cenie?

BGCGKS (niezweryfikowany)

zalozenia odgorne mowia, ze ostry rygor, aby nasze sektory byly tylko dla nas a wasze dla was.

Cała polska o tym wie, GieKSa Banik KSG!

Anonim (niezweryfikowany)

Molo napisał:
Mam prośbe jak moge zamówić bilety na mecz jak jestem z siemianowic ???

User offline. Ostatnio aktywny 20 tygodni 2 dni temu. Offline
Wpisów: 2

U kogo mogę zamówić bilety? Jeżeli jeszcze są? Ja jestem z Hołdunowa.

portret użytkownika wojtek15
User offline. Ostatnio aktywny 1 dzień 20 godzin temu. Offline
Wpisów: 351

Nie wiem czy już zapóżno...

User offline. Ostatnio aktywny 20 tygodni 2 dni temu. Offline
Wpisów: 2

To szkoda. Tylko w kasie??

KSG (niezweryfikowany)

Niestety Mecz jest Przełozony o 2 tyg:(

portret użytkownika Zieluvip
User offline. Ostatnio aktywny 15 tygodni 6 dni temu. Offline
Wpisów: 14

na chwilę obecną Ekstraklasa i 1 Liga maja grać według wyznaczonego terminarzu. Niższe ligi (czyli od II) są przełożone:P

portret użytkownika mixer1964pl
User offline. Ostatnio aktywny 1 godzina 5 min. temu. Offline
Wpisów: 621

Pozdro z Nederlandow.. polecam www.sport.pl i artykul ""Tylko pospolite ruszenie uratuje Slaski Klasyk".Kolejny raz swoja nieudolnosc pokazal MOSiR i Wasala,a nasz "kochany zarzad" mu przyklaskuje.Czy w GieKSie nie ma odpowiedzialnych ludzi,ktorzy potraktuja swoja prace profesjonalnie i z glowa?! Czy nikt podczas prac z murawa nie widzial ze jest robiona "fuszera"?Nie ma odpowiedzialnych,gwarancji? Jak potencjalni sponsorzy widza takie podejscie to sie nie dziwie,ze nikt nie chce wydac pieniedzy na "oszolomstwo" co niektorych...Jak mozna tak funkcjonowac?! Ludzie tu trzeba ,albo nowych wladz,albo kogos ,kto pokieruje "tymi" panami ,bo oni kierowac to moga,ale taczkami jak sami sie beda wywozic..Pozdro GieKSiarze wszyscy bez wyjatkow..Trojkolorowa Emigracja

portret użytkownika Harry90
User offline. Ostatnio aktywny 13 godzin 38 min. temu. Offline
Wpisów: 220

Mixer napisze to po raz kolejny 100% racji :) I niech mnie skrytykuje kto chce ale napisze to raz jeszcze. Nasz Zarząd to jest banda niekompetentych i nieumiejętnych ludzi! Nie chodzi mi o to, żeby kogoś obrażić bo jacy są poza pracą to jest inna rzecz Chodzi mi o podejście do obowiązków i wywiązywanie się z zadań w kwestii kierowania klubem! Śląski klasyk to nie tylko wielkie piłkarskie i kibicowskie święto ale też wyzwanie logistyczne i możliwość zainteresowania klubem potencjalnych inwestorów a nasz zarząd co? - NIC!!!
Niewiadomo czy bedzie gotowa murawa, kwestia biletów to już inna sprawa Poprostu po raz kolejny pokazano nam Wiernym kibicom amatorkę na całej linii Już ręce opadają..
Pozdro GieKSiarze!

User offline. Ostatnio aktywny 4 tygodnie 1 dzień temu. Offline
Wpisów: 249

Wczoraj obawiano sie ,ze pzpn moze przesunac pierwsza kolejke o 2 tyg.A tu prosze,zachwile klub sam wystapi z prosba o rozegranie meczu w innym terminie! Bo niby jest ta podgrzewana murawa,ale .... jeszcze nie teraz.Krew czlowieka zalewa!

portret użytkownika piotr63
User offline. Ostatnio aktywny 17 godzin 51 min. temu. Offline
Wpisów: 660

panie Wąsala to pan spie,,,,il podgrzewanie ,niech pan łopate w łapy weznie zap,,,,,la ,teraz prosic kibiców o pomoc ,a tak to kibic be
Pozdro GieKSiarze

User offline. Ostatnio aktywny 7 tygodni 3 dni temu. Offline
Wpisów: 74

mixer1964pl napisał:
Pozdro z Nederlandow.. polecam www.sport.pl i artykul ""Tylko pospolite ruszenie uratuje Slaski Klasyk".Kolejny raz swoja nieudolnosc pokazal MOSiR i Wasala,a nasz "kochany zarzad" mu przyklaskuje.Czy w GieKSie nie ma odpowiedzialnych ludzi,ktorzy potraktuja swoja prace profesjonalnie i z glowa?! Czy nikt podczas prac z murawa nie widzial ze jest robiona "fuszera"?Nie ma odpowiedzialnych,gwarancji? Jak potencjalni sponsorzy widza takie podejscie to sie nie dziwie,ze nikt nie chce wydac pieniedzy na "oszolomstwo" co niektorych...Jak mozna tak funkcjonowac?! Ludzie tu trzeba ,albo nowych wladz,albo kogos ,kto pokieruje "tymi" panami ,bo oni kierowac to moga,ale taczkami jak sami sie beda wywozic..Pozdro GieKSiarze wszyscy bez wyjatkow..Trojkolorowa Emigracja

Mixer nie do końca się z Tobą zgodzę ...
Nie działająca instalacja podgrzewania murawy to wina tylko i wyłącznie UM oraz MOSiR - niestety lub na szczęście nasz Zarząd nie ma z tym nic wspólnego ...
Gospodarzem stadionu na Bukowej jest MOSiR - i tyle ... a pospolite ruszenie przy odśnieżaniu to nie nowość - bo to "chora reguła" na Rapidzie ... to taki styl działania Pana W.

DziEs chodzi o to ze zarzad chyba wie co MOSiR naprawia i jak na GieKSie...Napewno mogl zwrocic uwage na fakt ze przepustowosc rur jest za mala,wiem ze to nie zarzad robil prace remontowe,ale chyba moze w tej sprawie zabrac glos,nie wiem moze zlozyc reklamacje do MOSiR-u,a nie modlic sie zeby przelozyli mecz! No przeciez od czegos jest ten zarzad chyba,nie...Przeciez kazdy potencjalny sponsor ktory widzi co sie w naszym klubie dzieje to nie da zlamanego grosza...Pamietacie przypal z "jezami",a to znowu problem z kartami kibica,szopki z biletami(chyba tylko po to zeby sprzedac wiecej karnetow),teraz znowu murawa...moze lepiej wcale nic nie zaczynac..Toz to szok!Wstyd na cala Polske,a potem sie dziwimy ze nikt nie chce wejsc w GieKSe z kasa, do takiego bur..lu?!Pozdro GieKSiarze..Three Colours of Emigrations

portret użytkownika Hindenburger
Wpisów: 3

No wielki Górnik PRZYJEDZIE I WOM DUPA PRZELECI!

żal

Hindenburger napisał:

pewnie Śmierdziel .

Anonim napisał:
Hindenburger napisał:

pewnie Śmierdziel .

Ja jestam ze Zabrza wazeline jusz mam na SLONSKI KLASYK.

No i po co ta napinka gosciu zabraliscie nam trenera,sztab szkoleniowy zawodnikow i "gangstera" udajesz? Jestes "cysty ci*l"....Przyjedz to my Tobie d**e przelecimy..zabole jak zwykle napinka.."Wielki Górnik"..hehehe Liczy sie tylko GKS Katowice & BANIK OSTRAWA!!! to jest naprawde wazne..Pozdro GieKSiarze.."Braci sie nie traci"..

Torcida Orzesze (niezweryfikowany)

Nie zwracajcie uwagi na to co pisze Hindenburger, który podszywa sie pod żabola. Śmierdziele robią wszystko by zachwiać dobre stosunki między kibicami Górnika i GieKSy.
mixer1964pl, nie pomyślałeś o tym?

portret użytkownika wojtaskatowice
User offline. Ostatnio aktywny 19 godzin 21 min. temu. Offline
Wpisów: 294

Mixer, podpisuję sie pod tym co napisałes 2 rękami. Co niektórzy już chyba zapominają o przyjaźni z Banikiem.
P.S. Do zobaczenia w niedzielę na piwku przed szpilem.

portret użytkownika piotr63
User offline. Ostatnio aktywny 17 godzin 51 min. temu. Offline
Wpisów: 660

Górnik już zmienił prezesa ,szkoda że my nie mamy takiego szczęścia ,tylko kto ???
Pozdrawiam GieKSiarz75,Mixer,Wojtas,Psycholog1964,Con64, GreGi,witkool ,Kosecki

Torcida Orzesze napisał:
Nie zwracajcie uwagi na to co pisze Hindenburger, który podszywa sie pod żabola. Śmierdziele robią wszystko by zachwiać dobre stosunki między kibicami Górnika i GieKSy.

Pozdro z Nederlandow...Torcida Orzesze pomyslalem o tym tylko...Ty chyba nie pomyslales o tym ze nie wszyscy podzielaja "euforie" tej sztamy..Juz raz taka byla kilkanascie lat temu "Slaska Sila",mowi Ci to cos?! Dla mnie sztama to jest GieKSa&Banik!!!" Braci sie nie traci"..od tylu lat...Pozdro GieKSiarz75,Maki,Kosacki82, Lysy,Wojtas,Harry90, Witkool,Piotr63,BGCGKS,zawsze Wierny,Robbson,GreGi,Roman & more..od Trojkolorowej Emigracji

portret użytkownika manek_manek
User offline. Ostatnio aktywny 3 dni 12 godzin temu. Offline
Wpisów: 29

mixer1964pl napisał:
Torcida Orzesze napisał:

Pozdro z Nederlandow...Torcida Orzesze pomyslalem o tym tylko...Ty chyba nie pomyslales o tym ze nie wszyscy podzielaja "euforie" tej sztamy..Juz raz taka byla kilkanascie lat temu "Slaska Sila",mowi Ci to cos?! Dla mnie sztama to jest GieKSa&Banik!!!" Braci sie nie traci"..od tylu lat...Pozdro GieKSiarz75,Maki,Kosacki82, Lysy,Wojtas,Harry90, Witkool,Piotr63,BGCGKS,zawsze Wierny,Robbson,GreGi,Roman & more..od Trojkolorowej Emigracji

jest sztama z Górnikem... takie padły decezje... mixer zrozumiesz może za 15 lat i będziesz o niej pisał jak teraz piszesz o sztamie z Banikiem...
GKS Katowice WPISANE W MOJE ŻYCIE!!!

Nie musze czekac 15 lat zeby o tym pisac,15 lat temu to zabole mialy sztame ze smierdzielami i gdzie ta sztama?! Hehehe...Ja juz jestem za stary na czekanie,rozumiem ze jest teraz sztama,ale mam prawo wyrazic swoja opinie i dla mnie sztama jest tylko jedna ta z Banikiem,o ktorej mlodsi kibice po malu zapominaja i podniecaja sie zabolami..Zobaczymy jak dlugo...Pozdro GieKSiarze GieKSa&Banik!!! To jest naprawde wazne..

portret użytkownika Gieksiarz75
User offline. Ostatnio aktywny 2 godziny 11 min. temu. Offline
Wpisów: 791

Ta sztama przypomina mi koalicję PO-PSL.Gówniarstwo i chacharstwo z obu stron i tyle.Nawet smRody nie podkradają zawodników w tak perfidny sposób jak żabole.Mam nadzieję,że wygramy z żabolami bo w coś tam u was droga młodzieży w główkach nie trybi.

Mixer, Grzesiu, a co było ze sztamami z Jastrzębiem, Hutnikiem itp. Niestety nasze liczniki biją i na nasze miejsce przychodzą "młode wilcy". Pamiętam jak dziś, graliśmy z Hutnikiem u siebie i została zerwana sztama. Siedziałem wtedy na 6 sektorze z kibicami z Krakowa. Więc wiem o czym piszę. Ci goście, którzy teraz się "układają" nie mają pojęcia, że nic nie trwa wiecznie. A świetna robota która została wykonana z Banikiem powoli odchodzi w odstawkę.
Pozdro i do zobaczenia w niedzielę.

Dokładnie Wojtek.Co taka kociarnia może pamiętać? Co najwyżej smak mleka matki przed dobranocką.Też byłem na tym szpilu.Osobiście byłech w wawie jak zrywano "wielko sztama z polonią" a z żabolami goniłech się po Rynku przed turniejem w Spodku.Dzisioj Ci sierściuchy napiszą,że "decezje" zostały podjęte.Do niedzieli Wojtas,ida spać.Pozdro dla Basi.GieKSa BANIK GieKSa BANIK GieKSa GieKSa GieKSa BANIK!!!

Panowei widze, że same dziadki tu chybą piszą... Nie chodzi o podniete.. Sztama z Górnikiem jest czymś nowym i tematem gorącym... I nie ma co pisać co było kiedyś... Porównaliście tylko zerwane sztamy GieKSy... Nie jesteśy jedyni w Polsce i Europie... Nie będe dawał Wam przykładów bo macie swoje zdanie... Najlepiej napie****cie się z Górnikiem w Niedziele... Życze Wam powodzenia... Sztama z Banikiem jest czymś WIELKIM, unikalnym.... Ale żeby podać ręke Górnikowi, Banik też się musiał wypowiedzieć... I nie miał nic przeciwko... GÓRNY ŚLONSK... Taka prawda... Po doświadczeniach wiążemy się kibicowsko tylko z drużynami z Górnego Śląska... Ja jestem za tą Sztamą.. tak samo jak za Sztamą z Banikiem... pzdr. dla Was CHŁOPY... GKS Katowice WPISANE W MOJE ŻYCIE!!!

manek_manek też jestem za sztamą z Górnikiem, ale wk....ia mnie to, że nasze "młode wilczki" sztamę z Górnikiem stawiają na pierwszym miejscu.Coraz rzadziej odwiedzają nas bracia z Ostravy, coraz rzadziej śpiewamy o Baniku,coraz mniej jest wspólnych gadżetów..... Jakoś to wszystko umiera śmiercią naturalną. Gdzie nie kopniesz tam tylko Górnik Zabrze. Jeszcze tylko brakuje, żeby część kibiców przeniosła się na Roosvelta. Powiem Ci jeszcze jedno. Na codzień pracuję w Zabrzu i tam jakoś nie widać tylu małolatów biegających w barwach GieKSy, a uwierz mi, że szukam wzrokiem. A co sie w tym samym czasie dzieje w Katowicach. Co drugi łebek na szyi nosi smycz Górnika, najczęściej spotykane koszulki na mieście to ze sztamy z Górnikiem, na meczach więcej piosenek o Górniku niż o Baniczku, nawet Oskar handluje tym "sztamowym badziewiem" przed meczami.
Pozdro dla starej gwardii!!!
P.S. Jak napisał wyżej Grześ: GieKSa BANIK GieKSa BANIK GieKSa GieKSa GieKSa BANIK!!!

Wojtas... trzeba pielęgnować Sztame z Banikem... jak najbardziej... nie wiem gdzie siedzicie w Niedziele... ale zawsze można się skrzyknąć... i pokazać, że Banik był jest i będzie naszym głownym przyjacielem... :)
ja wiem z pewnych źródeł, że sztama z Górnikiem jest także poprzez aspekty finansowe... Odpowiedni ludzie mają z tego zyski... Ale i tak jestem za ... :) czas pokaże co z tego będzie... kto się zawiedzie, kto miał racje... tymczasem szanujmy się... a co do małolatów to ch... im w dupe... Skoro szanują barwy Górnika bardziej niż GieKSy...
GKS Katowice WPISANE W MOJE ŻYCIE!!!

Ja i Trójkolorowa Emigracja będziemy na 1.Wojtas z tego co wiem bedzie na 2.Pod Kasztanami bedziemy wszyscy.Pozdro.Dziadkami nas nie nazywaj bo jeszcze niejednego młodego przeskoczymy.

Ja i Trójkolorowa Emigracja będziemy na 1.Wojtas z tego co wiem bedzie na 2.Pod Kasztanami będziemy wszyscy.Pozdro.Dziadkami nas nie nazywaj bo jeszcze niejednego młodego przeskoczymy.

Niestety przez ten cały bajzel z biletami, każdy siedzi na innym sektorze. Ale pewnie i tak cały stadion będzie darł się ile wlezie i o to właśnie chodzi. Co do przyśpiewek to wiadomo, co bedzie zaśpiewane z platformy , to będzie się niosło po stadionie.

mixer1964pl napisał:
Nie musze czekac 15 lat zeby o tym pisac,15 lat temu to zabole mialy sztame ze smierdzielami i gdzie ta sztama?! Hehehe...Ja juz jestem za stary na czekanie,rozumiem ze jest teraz sztama,ale mam prawo wyrazic swoja opinie i dla mnie sztama jest tylko jedna ta z Banikiem,o ktorej mlodsi kibice po malu zapominaja i podniecaja sie zabolami..Zobaczymy jak dlugo...Pozdro GieKSiarze GieKSa&Banik!!! To jest naprawde wazne..

mixer1964pl ty moszrecht co piszesz ,stare kibice Górnika nigdy by z wami sztamy ny zrobili to ino tera z kuli tych goroli potomkow wulcokow ,potriotow ja ta sztama .

Dodaj nowy komentarz

UWAGA: Redakcja GieKSiarze.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy, które są niezależnymi opiniami czytelników serwisu. Jednocześnie redakcja GieKSiarze.pl zastrzega sobie prawo do usuwania i edytowania komentarzy zawierających wulgaryzmy, reklamy, linki, wyrazenia obraźliwe w stosunku do osób trzecich, klubow itp. Zanim napiszesz komentarz upewnij się, że dodasz go w odpowiednim temacie / dziale.
Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.
Antyspam
Poniższe zadanie ma na celu sprawdzenie, czy jesteś człowiekiem czy robotem. Zalogowani użytkownicy nie muszą rozwiązywać takich zadań.
2 + 0 =
Rozwiąż to proste zadanie matematyczne i wprowadź wynik. Np. dla 1+3 wpisz 4.

Ważne!

Rozgrywki

1. kolejka
GKS Katowice       Dolcan Ząbki
GKS Katowice - : - Dolcan Ząbki
2. kolejka
Piast Gliwice       GKS Katowice
Piast Gliwice - : - GKS Katowice

Tabela

Drużyna Mecze Punkty Z-R-P Bramki Bilans
1. Dolcan Ząbki 0 0 0-0-0 0:0 0
Flota Świnoujście 0 0 0-0-0 0:0 0